perjantai 30. elokuuta 2013

"Asioilla on tapana järjestyä"

Otsikkoon viitaten, harva käytännön asia järjestyy ilman järjestämistä, josta syystä vapaa-aikaa on pyhitettävä nyt runsain mitoin valmisteluille. Kimmon 6 viikon työprojekti toisella paikkakunnalla on pistetty pakettiin ja vihdoin pystymme hoitamaan asioita yhdessä. 


Tiistaina kävimme Kuopion Kaupungin Rokotusvastaanotolla hakemassa rokote-reseptit sekä malarian estoon Doximed-reseptit. Rokotteiksi suositeltiin Lavantauti-rokotetta sekä Japanin aivotulehdus-rokotetta. Tulemme harkitsemaan tarkkaan ja erittäin kriittisesti näitä rokotteita, kun tuoreessa muistissa on vielä Ullan saama rokote-reaktio Engerix B-piikistä. Todennäköisyys kun on suurempi saada jokin sairaus/reaktio rokotteesta kuin itse tauti. Maalaisjärkeä käyttämällä selviää pitkälle terveydenkin suhteen! Mutta pohdimme vielä asiaa ensi viikon yli. 

Malarian-estolääkkeet aiomme hakea apteekista jokatapauksessa. Ensimmäisen kuukauden tulemme olemaan Thaimaassa, joten ihan koko reissua tuota ei tarvitse syödä. 

Rokotusvastaanoton lisäksi istuimme tuntitolkulla vakuutusyhtiöissä pyytämässä tarjouksia matkavakuutuksistaHinnoittelu on melko kirjavaa, ja pikkupränttien lukeminen työlästä, mutta voittaja taisi löytyä (LähiTapiola). Jokaiseen "extreme-lajiin" tarvitsee jokatapauksessa ottaa päivä-/viikkokohtainen lisävakuutus, joten... 

Tavaran myyminen taas jatkuu, suurimman päänvaivan aiheuttaa auto, jonka myyminen stressaa yllättävän paljon! Toinen auto päätettiin toistaiseksi jättää itselle, kun ilmeisesti elämää on myös matkan jälkeen! ;)

Aikaa ja energiaa on vienyt myös rakas musiikkiharrastus, joka pitäisi saada sovitettua työpäivien väliin, vieläpä niin että koko bändille sopii. Treenattavia biisejä on paljon ja aika käy vähiin. Keskustelut kotona pyörivät oikeastaan enää musiikin tai matkailun ympärillä! 



Meitä kokeneempi Aasian-matkaaja saatiin yökylään toissapäivänä, ajatusten vaihto auttoi kovasti ja lievitti orastavaa stressiä ja kauhukuvia. Vakaasti suunnittelemme nyt Laosin lisäämistä reittiohjelmaan, samoin visiitit Vietnamiin ja Kambozdaan saivat varmistuksen. 

1 kommentti:

  1. Kiitos taas kerran ihanista matkatarinoista. Muakin alko melkein itkettää kun jouduitte lähtemään Bang Saphanista... :D Kirjoitustyylinne on sellainen että ei todella tuota vaikeuksia kokea näitä elämyksiä teidän kanssa! Toivottavasti pysytte terveinä jatkossa että pystytte nauttimaan täysilla ja saamaan kaiken mahdollisen irti. Piti ihan subscribetä teidän blogi että tulee heti viestiä kun kirjoittelette uutta :) Nauttikka! T: AnaNas Lokakuisen aamuauringon siivilöityessä sälekaihtimien läpi olohuoneeseen, jossa tuoksuu lasten tekemät joulutortut! :)

    VastaaPoista