perjantai 11. lokakuuta 2013

Mestoilla vihdoin

Torstai aamuna jätimme sateisen Helsingin taaksemme ja lensimme Tuhkolman kautta Bangkokiin. Kaikki sujui kutakuinkin suunnitelmien mukaan - koneet ajallaan ja rinkatkin kulki mukana. Varaamiamme (ja maksamiamme) paikkoja emme jostain syystä saaneet Bangkokin lennolle. Norwegianille risuja (ja palautetta korvauspyynnön kera) tästä! 

Olimme Suvarnabhumin lentotokentällä perillä perjantai aamuna. Hotellia emme olleet varanneet etukäteen. Arlandassa teimme hieman taustatyötä ja löysimme pari sopivaa vaihtoehtoa. Päätimme suunnata 1. vaihtoehtoon City Trainilla suoraan kentältä, ja kävellä asemalta hotellille. Loppujen lopuksi saavuimme hotelliin taksilla, parin puhelun jälkeen (taksikuski - hotellin työntekijä), jokseenkin uupuneina  mutta onnellisina. 
Hotellin sijainti oli hieman erilainen mitä olimme kuvitelleet, mutta odotukset ylittyivät muilta osin. 
700 baht/ (16€) yö sovittiin hinnaksi huoneelle (ilmastointi, jääkaappi, WiFi). Hotelli sijaitsee pienen järven rannalla, jonne näkymät omalta parvekkeelta. Blogia kirjoitellaan parhaillaan hotellin sisäpihan huvimajassa, luonnon ääniä (sammakot!) kuunnellen, muuten lähes täydellisessä hiljaisuudessa. Paljoa paremmin ei tämä seikkailu voisi alkaa! 



Kävimme tutustumassa Bangkokin esikaupungin ruokatarjontaan, ja todettakoon että äärimmäisen hyvää eikä hinta päätä huimaa. 45 bahtilla (1€) lautanen täyteen katukeittiön herkkuja! Alue on myös jotain muuta mitä odotimme,sillä yhteenkään länkkäriin emme ole päivän aikana vielä törmänneet! Paikallisilla on siispä hymy herkässä kun kalpeanaamoina katuja kävelemme. Ihanan iloisia ja aitoja ihmisiä ainakin vielä täällä päin. 






Huomenna lähdemme tutustumaan todelliseen Bangkokiin virkein silmin. Samalla ehkä hieman hankintoja ja kepeitä vaatteita (täällä on lämmin!!). 
Seuraava määränpää on itsellemmekin vielä arvoitus!


"Hyvällä matkaajalla ei ole jäykkiä aikatauluja, eikä hän ole keskittynyt perille pääsyyn" (Lao Tsu)

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että olette päässeet turvallisesti perille. Ihania alkupäiviä Bangkokin kuumuuteen :) toivottelee Johanna ja Hannu :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä ruokia, maiskis :) Muori kuolaa täällä nälissään :D

    VastaaPoista
  3. En voi uskoa, että te nyt ootte siellä oikeesti!!! Näyttää mahtavalta, sammakkokuva huippu. Seuraavaa postausta odotellessa...:)

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää ja kuulostaa! Mukavaa reissun jatkoa ja terveiset Puijonlaaksosta. Ps. viihdytään hyvin!

    VastaaPoista